LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Meer Informatie

Ik accepteer

Telefoonnummers

 • Taxi / Limo: 020 653 00 05
   
 • Coach: 020 653 09 81

Altijd bereikbaar

24/7 bereikbaar.


's Nachts alleen in nood

E-mailadressen

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Facebook-30x30

Doelen Dagtochten

Doelen Coach Service beschikt ook over een gevarieerd dagtochtenprogramma. Behalve het uitvoeren van de door u georganiseerde dagtochten, kunnen we voor u ook een verzorgde dagtocht samenstellen, waarbij we rekening houden met al uw wensen en de wensen van de groep.

Voor de individuele dagtochten hebben we een gevarieerd dagtochtenprogramma opgezet, met als opstapplaatsen Hoofddorp en Aalsmeer. In overleg is het ook mogelijk een andere opstapplek aan te vragen.

Behalve een aantal bestemmingen waar we elk jaar weer heen gaan, zijn er voor het komende jaar ook een aantal nieuwe bestemmingen in onze brochure.

Opgeven voor een dagtocht kan door een e-mail te sturen naar dagtocht@doelen.net.

De dagtochten die gepland staan zijn (klik op een dagtocht voor meer informatie):
01 maart Kijk- en Luistermuseum
20 maart Punselie - koekjesfabriek
05 april Yakult fabriek en De Oostvaarders
24 april Kleurrijk Julianadorp
11 mei Poptaslot en De Kruidhof
24 mei Publiekscentrum SHIP zeesluis IJmuiden
29 mei Tuindagen - Gelderland
02 juni Havendagen Tholen - inclusief rondvaart
13 juni Schiermonnikoog - 3-daagse reis 13, 14 en 15 juni
20 juni Schiermonnikoog - 3-daagse reis 20, 21 en 22 juni
27 juni Droomtuinen - Limburg
10 juli Rondje IJsselstein en Vianen
12 juli Rondje IJsselstein en Vianen
27 juli Museum Schokland
09 augustus De Loonse en Drunense Duinen
17 augustus Bloementapijt op De Grote Markt in Brussel
23 augustus Monumentaal Ravenstein - rondrit met treintje
28 augustus Monumentaal Ravenstein - rondrit met treintje
01 september Antiekmarkt Lille (Frankrijk)
06 september Museum Planetarium
21 september De Passiflorahoeve - Vlindertuin
23 oktober Veluws Museum Hagedoorns Plaatse, Epe
31 oktober KreaDoe Utrecht
15 november Posbank tour
12 december Ootmarsum en De Orchideeën Hoeve - 2-daagse reis 12 en 13 december
15 december Kerstmarkt Luik
20 december Kerstmarkt Osnabrück

kaasmarkt alkmaar


Kijk- en Luistermuseum

Donderdag 01 maart 2018

We gaan naar het Gelderse dorp Bennekom waar we een bezoek brengen aan het Kijk- en Luistermuseum. Het doet dienst als museum voor mechanische muziekinstrumenten en voor de presentatie van de Veluwse streekhistorie. U ontvangt hier een kopje koffie of thee met gebak. Om ca. 12.30 uur vertrekken we naar het Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een pannenkoekenmenu met een ijsje toe, waarna we via een mooie route terugrijden.
Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: ca. 14.15 uur vanaf Woudenberg
Kosten: € 35,00 p.p. (Incl. entree, koffie met gebak, pannenkoek en ijsje)
naar boven

Punselie - koekjesfabriek

Dinsdag 20 maart 2018

De Punseliekoekjes zijn wereldwijd bekend, onder andere omdat KLM deze stroopkoekjes serveert aan boord van haar vliegtuigen.

Na ontvangst met koffie, thee en Punselie koekjes volgt een bedrijfspresentatie met een leuke bedrijfsfilm. Daarna mag u mee voor een rondleiding van 45 minuten door de koekjesfabriek. Na afloop krijgt u natuurlijk een tasje met twee pakjes vers gebakken Punselie stroopkoekjes mee naar huis. Na dit bezoek gaan we genieten van een warme lunch bij de Gouden Leeuw.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: ca. 14.00 uur vanuit Terheijden
Kosten: € 35,00 p.p. (Incl. entree, koffie/thee met koek, rondleiding en warme lunch)
naar boven

Yakult fabriek en De Oostvaarders

Donderdag 05 april 2018

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd het kleintje Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. Deze fabriek gaan we bezoeken. U wordt ontvangen door een van de diëtisten die u meer vertelt over de fascinerende geschiedenis en speciale producten. Daarna kunt u de verschillende onderdelen van het productieproces van begin tot eind uitgebreid zien. Zoals de zogenaamde kraamkamer van de Lactobacillus casei Shirota bacterie en het vullen en doppen van de flesjes wat in een razend tempo gebeurt. Natuurlijk wordt er ook Yakult geproefd en krijgt u een goedgevulde goodiebag mee.

Vervolgens vertrekken we richting Natuurbelevingscentrum ‘De Oostvaarders'. In dit markante gebouw komt u alles te weten over het natuurgebied en de dieren die er leven. In de panoramaruimte op de eerste verdieping staan telescopen en verrekijkers, waarmee u de dieren in het gebied kunt observeren. We beginnen hier eerst met een lunch, daarna hebben we een rondrit met gids en drinken we nog een kopje koffie of thee voor vertrek.
Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. entree, koffie, rondleiding, goodiebag, lunch, rondrit met gids)
naar boven

Kleurrijk Julianadorp

Dinsdag 24 april 2018

Julianadorp ligt in het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld. Als alles in bloei staat kunt u volop genieten van een kleurrijk palet van diverse bloemen. Prachtige vergezichten vanaf de duinen of juist met de duinen op de achtergrond. Kleurrijk Julianadorp wil dat u optimaal geniet van de mooi gekleurde bloemen. Onder het genot van een kopje koffie/thee met een lekkernij bekijken we eerst een film over deze prachtige regio. Hierna volgt een bustour langs de bloembollenvelden van Julianadorp met aansluitend een rondleiding bij een bollenbedrijf. Daarna is het tijd voor de koffietafel. Ter afsluiting kan er een bosje tulpen geplukt worden in de Tulpenpluktuin van de Floratuin Julianadorp.
Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. entree, koffie/thee met lekkernij, filmpje, koffietafel en een bosje bloemen)
naar boven

Poptaslot en De Kruidhof

Vrijdag 11 mei 2018

Het karakteristieke poortgebouw, de bijzondere ui-vormige torentjes, het prachtige 17e-eeuwse interieur, alles ademt de intieme sfeer van vervlogen tijden. Bij het Poptaslot, te Marsum, krijgen we uiteraard ook een rondleiding. Het onderhoud van de slot- en overtuin staat nog altijd hoog in het vaandel. In de 16e eeuw sprak men al van de aanwezigheid van een moestuin met boomgaard. Uiteraard is het mogelijk deze tuin op eigen gelegenheid te bezichtigen. Tegen de middag vertrekken we richting Botanische Tuin De Kruidhof waar we gezellig wat eten. In De Kruidhof kunt u vele planten kopen die u in de meeste tuincentra niet tegenkomt. In de museumwinkel kunt u terecht voor mooie cadeaus, praktische tuinhulpjes en natuurlijke producten.
Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 42,50 p.p. (Incl. entree, rondleiding Poptaslot, lunch)
naar boven

Publiekscentrum SHIP zeesluis IJmuiden

Donderdag 24 mei 2018

Na aankomst bij zeesluis ‘Het SHIP’ genieten we van koffie met koek, een filmpje en een rondleiding. Het Sluis- en Haven Informatie Punt (SHIP) op het sluizencomplex in IJmuiden is op 30 maart 2017 geopend. Elke dag werken tientallen verschillende professionals hard aan de grootste zeesluis in IJmuiden. Hoe vordert dit enorme bouwproject en wat is er nog meer te doen in en rond het Noordzeekanaalgebied? Laat u verrassen in de grote ‘experience’ van het SHIP-gebouw. Rond het middaguur vertrekken we naar Bianca’s brasserie waar we gaan genieten van een uitgebreide koffietafel. Hier bezoeken we ook de korenmolen, waar diverse deegwaren worden gebakken en verkocht.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. koffie met koek, filmpje, rondleiding en uitgebreide koffietafel)
naar boven

Tuindagen - Gelderland

Dinsdag 29 mei 2018

’s Morgens komen we aan bij de tuinen van OpdeHaar, waar we ontvangen worden met een kopje koffie of thee en cake. OpdeHaar omvat bijna twee hectare aaneengesloten tuinen en is gelegen in het Hoevelakense Bos in het hart van Nederland, op de grens tussen Gelderland en Utrecht. Het leeuwendeel van de aanplant en de tuinaanleg is het werk van de huidige eigenaren. Zij zijn hier begonnen in 1991 en er nog volop mee bezig. Enkele tuinen hebben duidelijk karakteristieke kenmerken en stijlen, al voeren bosplanten en schaduwminnaars op veel plaatsen de boventoon. Er zijn talloze variëteiten in acers, magnolia’s, rhododendrons, camelia’s, bamboes, varens en hosta’s die zich in loop der jaren hebben ontwikkeld tot een geheel en tot iets wat de plantenliefhebber aanspreekt die op zoek is naar het bijzondere, ongeacht de tijd van het jaar.

‘s Middags vertrekken we naar De Fantasietuin in Oldebroek. Hier is men al 25 jaar bezig om van een vlak stuk grond (ca. 4000 m²) een verrassende, inspirerende tuin te maken. Naar Engelse voorbeelden zijn verschillende follies gebouwd en geeft het geheel een Aziatische uitstraling. De grote verzameling tropische kuipplanten samen met de waterpartijen, beekjes, grotten en rotspartijen doen denken aan een ver vakantieland. Natuurlijk ontbreken de tropische vogels, vissen en andere dieren niet in de tuin.

Daarna vertrekken we naar Erf Klein Rassert in Hoevelaken. Hier ligt een tuin bij een 125 jaar oude boerderij. Middelpunt is een groot gazon omringd door mooie borders. De wandeling voert langs een bakhuisje, vogelbosje, oude schuur waar een kerkuilen paar woont, boomgaardjes en door hagen omgeven tuingedeelten. Hier is een rondleiding bij inbegrepen.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 17.00 uur
Kosten: € 42,00 p.p. (Incl. entree, koffie met cake, lunchpakket)
naar boven

Havendagen Tholen - inclusief rondvaart

Zaterdag 02 juni 2018

Op 1 en 2 juni bruist het stadje Tholen en viert zij haar waterrijke achtergrond met grootste Havendagen. Bezoek en bekijk tal van nautische activiteiten zoals een gezellige kramenmarkt, een drakenbootrace, diverse rondvaarten, duikdemonstratie, helikoptervluchten, straattheater of de amfibie voertuigen. Voel de link met de Oosterschelde en bezoek de echte Thoolse visserkotters, zie hoe de vis wordt afgehandeld aan het visplein of luister naar optredens van de shantykoren. Loop een dag door het mooie Tholen met haar oude stadhuis, tal van kerken, gezellige marktplein en prachtige veste. Om 12.30 uur is een rondvaart gepland.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.50 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.15 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 16.00 uur
Kosten: € 30,00 p.p. (Incl. rondvaart)
naar boven

Schiermonnikoog - 3-daagse reis 13, 14 en 15 juni

Woensdag 13 juni 2018

Dag 1: We vertrekken richting distilleerderij Sonnema Berenburg. Hier krijgen we een rondleiding, proeverij en lunch. Daarna vertrekken we richting Kerkje Harkema waar we kunnen genieten van koffie/thee, gebak en een rondleiding. We checken in en dineren bij Hotel Aduard, waar we twee nachten verblijven op basis van halfpension.

Dag 2: Vertrek om 8.30 uur richting Lauwersoog, waarna we overvaren naar Schiermonnikoog. Tijdens de overvaart geniet u van een kopje koffie. Op het eiland staan de bussen klaar voor de rondrit over Schiermonnikoog, waarna we een lunch nuttigen en u uw vrije tijd zelf kunt invullen. Om 16.00 uur brengen de bussen u weer naar de boot. Diner in Hotel Aduard.

Dag 3: Om 10.00 uur vertrekken we na het ontbijt richting Elburg waar we in Restaurant De Haas genieten van een warme lunch. Daarna krijgt u tijd om Elburg op eigen gelegenheid te verkennen.
Heenreis:

9.00 Aalsmeer, Dreef

9.30 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

10.00 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: dag 3: 15 juni 15.00 vanuit Elburg
Kosten: € 235,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 30,00. Inclusief: entree, overtocht en rondrit. Ter informatie: U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten)
naar boven

Schiermonnikoog - 3-daagse reis 20, 21 en 22 juni

Woensdag 20 juni 2018

Dag 1: We vertrekken richting distilleerderij Sonnema Berenburg. Hier krijgen we een rondleiding, proeverij en lunch. Daarna vertrekken we richting Kerkje Harkema waar we kunnen genieten van koffie/thee, gebak en een rondleiding. We checken in en dineren bij Hotel Aduard, waar we twee nachten verblijven op basis van halfpension.

Dag 2: Vertrek om 8.30 uur richting Lauwersoog, waarna we overvaren naar Schiermonnikoog. Tijdens de overvaart geniet u van een kopje koffie. Op het eiland staan de bussen klaar voor de rondrit over Schiermonnikoog, waarna we een lunch nuttigen en u uw vrije tijd zelf kunt invullen. Om 16.00 uur brengen de bussen u weer naar de boot. Diner in Hotel Aduard.

Dag 3: Om 10.00 uur vertrekken we na het ontbijt richting Elburg waar we in Restaurant De Haas genieten van een warme lunch. Daarna krijgt u tijd om Elburg op eigen gelegenheid te verkennen.
Heenreis:

9.00 Aalsmeer, Dreef

9.30 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

10.00 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: dag 3: 22 juni, 15.00 uur vanuit Elburg
Kosten: € 235,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 30,00. Inclusief: entree, overtocht en rondrit. Ter informatie: U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten)
naar boven

Droomtuinen - Limburg

Woensdag 27 juni 2018

Ons eerste bezoek is bij Tuin Schopsheim, een idylle. Tussen het Nederlandse dorp Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg en het Belgische ’s Gravenvoeren, ligt aan de rand van een bos, op een heuvel met prachtig uitzicht en midden in een beschermd natuurgebied, de vrijliggende, bijna 3 eeuwen oude, prachtig gerestaureerde dubbele carréboerderij ‘Schopsheim’. Het is een paradijselijke stek in een prachtig landschap. Hier nuttigen we koffie/thee en krijgen we een rondleiding.
Vervolgens vertrekken we naar Tuin De Heerenhof in Maastricht. Sinds 30 jaar wordt er in en aan deze tuinen gewerkt. Nooit hadden zij gedacht dat de grote moestuin met oude fruitbomen en wat ganzen zich zouden ontwikkelen tot wat De Heerenhof nu is geworden; een volwassen groene oase! Ook hier krijgen we een rondleiding en nuttigen koffie/thee met cake.
En alsof twee tuinen nog niet genoeg is gaan we een derde bezoeken. We rijden door naar De Carishof in Klimmen. Parkachtige vergezichtentuin met hagenstructuren rond een monumentale carréboerderij. Vasteplantenborders, natuurlijke poel, beekje, oranjerie, boomgaardje, fruithof en wijngaardje. Cour in mediterrane sfeer. Verkoop van jams, chutneys en andere producten van fruit uit de tuin. Na een rondleiding en een kopje koffie of thee met cake vertrekken we huiswaarts.
Heenreis:

7.30 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

7.45 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 16.45 uur vanuit Klimmen
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie/thee, rondleiding. Excl. lunch)
naar boven

Rondje IJsselstein en Vianen

Dinsdag 10 juli 2018

We komen aan bij lunchcafé De Lakei in IJsselstein. Hier staat de koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai voor u klaar en natuurlijk schenken ze u een 2e kopje koffie bij. U heeft tot 11.30 uur de tijd om IJsselstein te verkennen of u blijft lekker zitten bij De Lakei. Daarna brengt de bus u naar Oud Vreeswijk net binnen de Koninginnensluis, waar Partyschip Domani op u ligt te wachten. Hier vertrekt de Domani via het Merwedekanaal richting Jutphaas en de Zuidersluis. Tijdens de tocht wordt een lunch geserveerd.
Ca. 14.30/15.00 uur meren wij aan in de Passantenhaven van Vianen. Vervolgens staan er gidsen voor u klaar die u de mooiste plekjes van Vianen laten zien. Tevens brengen we een bezoek aan de Grote Kerk van Vianen. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een wandeling te maken.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.50 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 16.15 uur vanuit Vianen
Kosten: € 48,00 p.p. (Incl. 2x koffie/thee, vlaai en lunch)
naar boven

Rondje IJsselstein en Vianen

Donderdag 12 juli 2018

We komen aan bij lunchcafé De Lakei in IJsselstein. Hier staat de koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai voor u klaar en natuurlijk schenken ze u een 2e kopje koffie bij. U heeft tot 11.30 uur de tijd om IJsselstein te verkennen of u blijft lekker zitten bij De Lakei. Daarna brengt de bus u naar Oud Vreeswijk net binnen de Koninginnensluis, waar Partyschip Domani op u ligt te wachten. Hier vertrekt de Domani via het Merwedekanaal richting Jutphaas en de Zuidersluis. Tijdens de tocht wordt een lunch geserveerd.
Ca. 14.30/15.00 uur meren wij aan in de Passantenhaven van Vianen. Vervolgens staan er gidsen voor u klaar die u de mooiste plekjes van Vianen laten zien. Tevens brengen we een bezoek aan de Grote Kerk van Vianen. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een wandeling te maken.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.50 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 16.15 vanuit Vianen
Kosten: € 48,00 p.p. (Incl. 2x koffie/thee, vlaai en lunch)
naar boven

Museum Schokland

Vrijdag 27 juli 2018

Schokland heeft veel geheimen en prachtige bodemschatten. Bij Museum Schokland (Flevoland) ontdekt u het geheim van dit unieke stukje Nederland. De historische kerk uit 1834 en de opvallende houten museumgebouwen vormen een markant punt in het moderne landschap van de Noordoostpolder.
De vaste tentoonstelling geeft een mooi beeld van de bewogen historie van het eiland Schokland én wat er aan vooraf ging. Maar liefst vijfhonderd jaar duurde de geschiedenis van de Schokker eilandcultuur. Wie waren deze mensen en waarvan leefden ze? Hoe verging het hen, nadat ze hun eiland hadden verlaten? De ervaren rondleider kan u interessante extra informatie bieden en leuke anekdotes vertellen. Het museum is het startpunt voor een avontuurlijke ontdekkingstocht over het drooggevallen Zuiderzee-eiland.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. entree, koffie met gebak, film, rondleiding, lunch en rondtocht)
naar boven

De Loonse en Drunense Duinen

Donderdag 09 augustus 2018

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Hier vindt u grote zandvlaktes, heide en bossen. We starten bij De Rustende Jager, waar we een kopje koffie of thee met 'Brabantse Broeder' nuttigen. Hierna volgt een rondrit met een stop van een half uurtje zodat u op eigen gelegenheid wat kunt wandelen. Voordat we huiswaarts keren genieten we eerst nog van een koffietafel.
Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur vanuit Biezenmortel
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. entree, rondrit, koffie/thee, lekkernij en koffietafel)
naar boven

Bloementapijt op De Grote Markt in Brussel

Vrijdag 17 augustus 2018

Om de twee jaar in augustus laat de Grote Markt van Brussel zich met het Bloementapijt van haar mooiste kant zien en wordt deze omgevormd tot een gigantische bloemenzee. Gentse sierkwekers schikken hun begonia’s bloem per bloem rechtstreeks op de kasseien van het plein. Het geheel wordt verfraaid met speciale verlichting en fonteinen. Dit bloementapijt kan men bewonderen vanaf het balkon van het Stadhuis dat opengesteld wordt voor de bezoekers. Het Koninklijk Paleis op het Paleizenplein is gratis te bezoeken.
Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 15.45 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
naar boven

Monumentaal Ravenstein - rondrit met treintje

Donderdag 23 augustus 2018

Om ca. 10.30 uur komen we aan bij Stadsherberg De Keurvorst. Hier nuttigen we een kopje koffie of thee met iets lekkers en maken we een rondrit van ca. 2 uur met een treintje. Daarna genieten we van een koffietafel, waarna u de tijd krijgt op eigen gelegenheid het stadje Ravenstein te bezichtigen. Een wandeling door de stad leidt langs monumentale panden en historische bezienswaardigheden.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie/thee met iets lekkers, rondrit met treintje, koffietafel)
naar boven

Monumentaal Ravenstein - rondrit met treintje

Dinsdag 28 augustus 2018

Om ca. 10.30 uur komen we aan bij Stadsherberg De Keurvorst. Hier nuttigen we een kopje koffie of thee met iets lekkers en maken we een rondrit van ca. 2 uur met een treintje. Daarna genieten we van een koffietafel, waarna u de tijd krijgt op eigen gelegenheid het stadje Ravenstein te bezichtigen. Een wandeling door de stad leidt langs monumentale panden en historische bezienswaardigheden.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie/thee met iets lekkers, rondrit met treintje, koffietafel)
naar boven

Antiekmarkt Lille (Frankrijk)

Zaterdag 01 september 2018

Altijd al eens naar dé Brocante markt van Europa gewild? Pak nu uw kans en ga gezellig mee naar de grootste antiekmarkt van Europa in Lille. Dwars door de hele stad zijn meer dan 12.000 kramen te vinden; dat is meer dan 100 kilometer! Naast de kraampjes met antiek, meubels, serviesgoed, boeken, curiosa etc., zorgen lokale lekkernijen en straatoptredens voor een heerlijk dagje uit.
Heenreis:

5.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

6.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 9 uur na aankomst in Lille
Kosten: € 35,00 p.p.
naar boven

Museum Planetarium

Donderdag 06 september 2018

We bezoeken vandaag Museum Planetarium Johannes Postschool in Ridderkerk, waar we ontvangen worden met koffie/thee en gebak. Hierna start het museumprogramma met een rondleiding door klaslokalen en bekijken we een Planetariumfilm. Voor de liefhebber is een ‘reisje in de tijd’ met de tijdmachine en vrij rondkijken mogelijk. In de tijdmachine zijn nu vier jaartallen terug in de tijd te beleven. De allernieuwste beleving is het jaartal 1666 met Michiel de Ruyter. Daarna maken we een rondvaart over het Rijsoordse deel van ‘de Waal’ en genieten we van een lunch aan boord.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie/thee met gebak, rondleiding, film, varen, lunch aan boord)
naar boven

De Passiflorahoeve - Vlindertuin

Vrijdag 21 september 2018

De Passiflorahoeve is een zorgboerderij met een totale oppervlakte van 16.000 m². Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd, bestaat uit vijf prachtige vlindertuinen, waar u kunt genieten van vlinders in de mooiste kleuren. Tussen de tropische planten en fleurige passiebloemen fladderen talloze vlindersoorten rond! Bewonder ook de eitjes, rupsen en cocons in de vlinderkwekerij en neem een kijkje bij de zorgboerderij. Op De Passiflorahoeve is zowel door de tuinen als door de verschillende kassen een looproute uitgezet, zodat u niets hoeft te missen.
Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. entree, koffie/thee met gebak en lunch)
naar boven

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse, Epe

Dinsdag 23 oktober 2018

Het museumterrein van Hagedoorns Plaatse is een boerenerf met een 300 jaar oude boerderij, hooiberg, bijenstal, moestuin, weide met fruitbomen, schuren en een moderne kapschuur. In het nieuwe expositiegebouw worden jaarlijkse diverse tentoonstellingen georganiseerd op het gebied van streekgeschiedenis en eigentijdse kunst.
In het Veluws Museum bekijken we o.a. de bijzondere werken van Rien Poortvliet ‘Wild op de Veluwe’. De tekenende verteller (1932-1995) heeft bijna geen schilderijen of aquarellen verkocht. Hij verzamelde zijn werk en maakte daar boeken van: “Dan kan iedereen ervan genieten!” (De rondleiding wordt gegeven in klederdracht). Om 12.30 uur vertrekken we richting Terwolde en gaan we bij Kriebelz Brasserie genieten van ‘eten met de pannetjes’.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: ca. 14.45 vertrek vanuit Terwolde
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. rondleiding, koffie/thee met gebak, lunch)
naar boven

KreaDoe Utrecht

Woensdag 31 oktober 2018

KreaDoe is het enige en ook het grootste contactmoment tussen de Nederlandse hobbywereld en zijn aanbieders. Elk jaar in november vinden duizenden bezoekers alles op het gebied van hobby en creatieve trends op één plek. Of u nu haakt, meubels pimpt of iets moois maakt met vilt, het is hier allemaal te vinden.
Heenreis:

8.45 Badhoevedorp, Zeemanlaan

9.00 Zwanenburg, Dennenlaan

9.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.35 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 15.00 uur
Kosten: € 27,00 p.p. (Incl. entree)
naar boven

Posbank tour

Donderdag 15 november 2018

We rijden naar Restaurant De Heideroos in Eerbeek, waar we gezellig van koffie met gebak genieten. De gids, Irene Beaupain, zal zich daar voegen bij ons gezelschap. Vervolgens maken we een fraaie tour waarbij de deskundige gids u tijdens deze veelzijdige tocht van alles zal vertellen over dit prachtige deel van de Veluwe.
Nationaal Park Veluwezoom met daarin een fraai Kasteel en het Posbank Paviljoen, liggen centraal tijdens deze interessante en prachtige rondrit. Dit wonderschone gebied doet wellicht on-Nederlands aan met zijn bijzondere hoogteverschillen en haarspeldbochten! We rijden dan ook zelfs rond de 100 meter boven NAP! Na de tour staat ons een koffietafel te wachten.
Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 14.30 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. koffie met gebak, rondrit met gids, koffietafel)
naar boven

Ootmarsum en De Orchideeën Hoeve - 2-daagse reis 12 en 13 december

Woensdag 12 december 2018

We gaan naar Stadshotel Ootmarsum waar de Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In dit hotel maakt u kennis met de sfeer van het Twentse land. Hier nuttigen we eerst een lunch waarna u het plaatsje kunt bekijken met leuke winkeltjes die een bezoekje waard zijn.

Na het ontbijt vertrekken we richting De Orchideeën Hoeve waar alles al in kerstsfeer is. Eerst genieten we van een echte Hollandse stamppot: boerenkool of zuurkool met speklap en rookworst. De Orchideeën Hoeve heeft onder meer een amazone regenwoud, orchideeëntuin/-kwekerij, lorituin, citruslaan, vlindertuin en een ‘zwevende’ bloementuin. Wees niet verbaasd als u door de tropen wandelt en geen orchidee tegenkomt. Orchideeën houden namelijk van licht, wat schaars is in de begroeide jungle. Om toch zonnestralen op te vangen, klemmen orchideeën hun lange luchtwortels stevig vast aan de boomschors om zo met de groeiende boomtoppen mee te liften naar het licht.
Heenreis:

8.45 Aalsmeer, Dreef

9.00 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.20 Zwanenburg, Dennenlaan

Terugreis: 13 december 15.30 uur
Kosten: € 130,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00. Ter informatie: U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten)
naar boven

Kerstmarkt Luik

Zaterdag 15 december 2018

De kerstmarkt van Luik is de oudste kerstmarkt van heel België en ook nog eens een van de grootste. Wat de kerstmarkt van Luik anders maakt dan andere kerstmarkten is dat er een waar kerstdorp wordt nagemaakt. Het dorp bestaat uit maar liefst 200 chaletjes waar alles te koop is wat met Kerst te maken heeft. Het dorp heeft kronkelige straatjes, een dorpsraad, zijn eigen inwoners en zijn eigen postkantoor. Hier vindt u speciale kerstwenskaarten en postzegels van het kerstdorp. Gedurende vijf weken is Luik in de ban van Kerst en herrijst een nieuw dorp in het centrum van Luik.
Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 16.00 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
naar boven

Kerstmarkt Osnabrück

Donderdag 20 december 2018

De historische kerstmarkt in Osnabrück heeft zo’n 112 kraampjes. Met de geur van geroosterde amandelen en echte Duitse glühwein beleeft u hier een bijzondere kerstsfeer. Slenter door de sfeervol verlichte historische coulisse van de oude binnenstad en ga op zoek naar de leukste decembercadeaus. Bij de gezellige kraampjes met kunstwerken, kerstcadeautjes en vooral lekkernijen slaagt u altijd! Kom genieten van de feestelijke coulisse rondom het Markt- en Domplein en de Johanniskirche.
Heenreis:

9.00 Aalsmeer, Dreef

9.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 19.00 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
naar boven


Natuurlijk kunnen we ook een compleet verzorgde dagtocht voor u organiseren, geheel naar wens samengesteld.

Adres

 • Postbus 7610
  1118 ZJ Schiphol

Telefoonnummers

 • Taxi / Limo: 020 653 00 05
 • Coach: 020 653 09 81

E-mailadres

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Facebook-30x30